Contacteer ons
Cindy

Telefoonnummer : 0086 13925528791

WhatsApp : ++8613925528791

TOP GOLF CO.,LTD

Bouw Uw Droom, creeer Uw Leven.

  • TOP GOLF CO.,LTD
  • TOP GOLF CO.,LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken HOOGSTE GOLF Aantal werknemers 10~100
Jaarlijkse omzet 1000000-5000000 Opgericht Jaar 2011
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Ons bedrijf is een professionele fabrikant & een handelaar met autodelen en de delen van de golfkar.

 

In de de delenzaken van de golfkar, maakt ons bedrijf lichte uitrusting, bumper, bovenkant, de uitrusting van de richtingaanwijzerindicator, streepjeraad, stootkussengloed, ez-GAAN de wieldekking en veel andere delen voor, CLUBauto en YAMAHA-golfkar. In deze jaren, werden onze delen van de golfkar verkocht zeer goed in Verenigde Staten en andere landen en gebieden. Ons bedrijf heeft stabiele zakenrelatie met vele cliënten wegens de goede kwaliteitsdelen, zoals Nivel, Madjax en Rode Havik gevestigd.

 

De automobiele wijzigingsdelen zijn ook mijn belangrijke zaken. Wij maken uitlaatsysteem, gewijzigde voortraliewerk & bumper en zijstap & hoogste rek voor AUDI, BMW, TOYOTA, HONDA, JEEP, BUICK, V.W., CHEVORLET. Onze gewijzigde delen werden uitgevoerd naar Verenigde Staten, Europa, Zuid-Amerika en Midden-Oosten. Elke klant is tevreden met mijn delen wegens de hoogte - kwaliteit en redelijke prijs.

Wij kunnen ook autodelen of de delen van de golfkar volgens uw vereisten maken. U kunt delensteekproeven naar ons verzenden. Wij zullen ons beste proberen om u van tevreden producten te voorzien.

 

TOP GOLF CO.,LTD

Geschiedenis
Dienst

De raadplegende Dienst

 

Wij kunnen professionele ontwerpen en suggesties voor u verstrekken in het deel van de golfkar.

 

 

De productdienst

 

Wij verstrekken manunfacture op divers deel van de golfkar voor u, en dezelfde tijd, OEM & ODM zijn ook uitvoerbaar voor ons.

 

 

De naverkoopdienst

 

Wij zullen reactie in 24 uren zodra ontvangen uw terugkoppelen voor producten, en zetten spoedig oplossing voor uw unsatisfied punten maken.

Ons Team

Meer dan 100 empolyees zijn geïmpliceerde Productie, Verkoop en Onderzoek & ontwikkeling die one-stop dienst voor u verlenen, zijn zij deskundigen op hun gebieden en verlenen de goede dienst en beste producten aan u.